keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Piia Pantsun estevalmennus


Olin tänään aamulla Piia Pantsun estevalmennuksessa ensimmäistä kertaa. Odotin tätä innolla, koska olen kuullut paljon hyvää Pantsun valmentamisesta. Valmennukset pidettiin meidän kotitallilla Sakun tallilla ja valmennusryhmiä taisi olla 4 tai 5. Valmennuksiin tuli myös ulkopuolisia.

Oma ryhmäni alkoi jo 9.15, mutta menimme äidin kanssa katsomaan aikaisempaa ryhmää.
Valmennuksissa käytettiin sellaisia korvanappeja, niin Piian ei tarvinnut huutaa vaan kuultiin niiden avulla tosi hyvin.

Aloitettiin siten, että kokoonnuttiin keskelle ja me kerrottii meidän vahvuuksia ja heikkouksia ja vahvuuksien keksiminen oli kyllä vaikeaa... :D Jatkettiin ravissa ja Piia "tutustui" meihin siinä katsellessa.Kevyessä ravissa tultiin ympyrällä kolmea kavalettia, joita Verute halusi oikoa koko ajan. Jatkoimme uralla ja sain palautetta siitä, ettäVeruten takajalat välillä siirtyy oikealle ja korjailimme sitä. Sen jälkeen teimme laukassa töitä ja tulimme ihan tavallista puomilinjaa ensin kuudella, sitten viidellä ja vielä seitsemällä askeleella.




Aloitimme hyppäämisen ihan perus radanpätkistä. Teimme niitä siiä hetken ajan ja sitten oli radan aika. Minun ratakorkeus oli . 100-110 cm, jotta saataisiin vain kiva rata ennen kisoja viikonloppuna.Yksi kielto ja pudotus tuli. Kielto tuli siitä, kun käänsin Veruten vaikeasta kaarteesta rupesin sähläämään ja yritin hyppäyttää Verpin kaukaa. Pudotus ihan vain siitä että tulin sarjalle hieman lähelle niin, sarjan a-osa putosi. muuten ihan ok rata ehkä hieman villi. Tosin meidän kohdalla parempi näin kuin, että Verppi olisi todella laiska. Videolla ei näy harmittavasti kun korjattiin virheeni kun se pätkä meni just parhaiten! :D Piia kehui vielä lopuksi Verutea oikein kivaksi ja kyvykkääksi poniksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti